Livestream als vervanging van je evenement


Er staat een evenement op de planning, maar door het coronavirus gaat dat nu toch even anders. Iedere persconferentie zit je gespannen te luisteren naar wat de richtlijnen betekenen voor jouw evenement. Maar wat moet je doen als je evenement in het water dreigt te vallen? B-yourC helpt jou: het evenement gaat door, volledig online via een professionele livestream. 
Livestream in een zaal
Digitale werksessie Live Camera

Mijn evenement kan niet doorgaan door het coronavirus. Wat nu?

Als organisator van een bruiloft, kerkdienst, begrafenis of een ander evenement heb je opeens te maken met regels en richtlijnen. Deze regels kunnen ervoor zorgen dat het evenement zo aangepast moet worden dat het huwelijksfeest, uitvaart, vergadering, workshops en andere activiteiten niet doorgaan zoals gepland.

Komt jouw evenement momenteel in de knel vanwege het coronavirus? Dan kunnen wij wat voor jou betekenen: we verzorgen jouw livestream volledig en veranderen jouw evenement op een professionele manier in een online samenkomst.

Wat kunnen wij voor jou doen?


Webi Case

Livestream apparatuur verhuur

Image

Livestreamlocatie inrichten

Livestream bruiloft

Livestream organiseren en uitvoeren

Laat jouw evenement livestreamen door B-yourC

Het team van B-yourC bestaat uit inventieve professionals. Door onze specialisatie kunnen activiteiten voor een groot deel doorgaan op de manier hoe jij het voor ogen had. Sterker nog: wij claimen dat het voor het gevoel niet uitmaakt of jouw gasten offline of online deelnemen. Wij verbinden namelijk de eventlocatie met de online deelnemers door middel van beeld en geluid.

Vragen? Neem contact op!Wij werken voor

Klant logo 8
Klant logo 7
Klant logo 10
Klant logo 11


Interesse in een livestream voor jouw event?

  • Goed werkend apparatuur zoals camera’s en microfoons
  • De juiste kennis om te ondersteunen en ontzorgen
  • We zorgen voor veel interactie met de bezoekers door de tools Slido en Mentimeter en de inzet van een reporter op de eventlocatie
  • We zetten een digitale tafel in bij workshops of presentaties
  • We modereren de chatroom om de doelstelling als organisator scherp te houden

Wij helpen je graag verder. Dat doen we met fatsoenlijke prijzen die niet verhoogd worden nu de vraag toeneemt. Kortom: je werkt samen met een eerlijke partij. Neem contact met ons op voor meer informatie en om meer te horen over alle mogelijkheden rondom het streamen van jouw event. 

Alvast meer lezen? Lees onze blog over communicatie op afstand.

Bel B-yourC

Vraag een offerte aan!