Podcast op locatie

Het opnemen van podcasts kan in principe bijna overal. In een rustige ruimte thuis, op je werk, op een fijne (horeca)locatie of zelfs buiten, midden in de natuur.  Het verschil tussen een doorsnee podcast en een uitzonderlijke luisterervaring zit in de details. Daarom bieden wij een professionele podcast op jouw eigen locatie. Met onze hoogwaardige audioapparatuur en deskundige begeleiding bereik je de beste geluidskwaliteit en steek jij met kop en schouders boven de rest uit!
Webinar regie

Voordelen van een podcast op locatie


Professionele geluids- en videokwaliteit op jouw eigen locatie
Acht personen tegelijk
Inzetten van voice-overs en jingles
Locatie naar keuze
Onbezorgd opnemen met onze professionele begeleiding

Vraag een adviesgesprek aan

Professionele podcasts met onze mobiele regiedesk

Ga jij het gesprek aan vanuit een comfortabele omgeving? Of deel jij de kennis met jouw doelgroep vanaf jouw bureaustoel? Waar je ook bent: laat je geluid perfect klinken en onderscheid je met onze geavanceerde apparatuur. Bij B-yourC geloven we dat werken met specialisten de sleutel is om je te onderscheiden van jouw concurrentie. We ontzorgen je volledig tijdens het opnameproces, zodat jij je helemaal kunt focussen op de inhoud van je podcast. Met onze expertise en hoogwaardige faciliteiten til je jouw podcast naar een hoger niveau en creëer je een onvergetelijke luisterervaring voor jouw publiek. Klaar om te schitteren in de wereld van podcasting?

Wij komen naar jou toe met onze mobiele regiedesk, waarmee je de opnamekwaliteit verhoogt en met de mogelijkheid voor voice-overs en jingles, ben je verzekerd van een unieke luisterervaring voor jouw publiek.

  • Hoogwaardige audioapparatuur
  • Ongeëvenaarde opnamekwaliteit
  • Begeleiding bij conceptuele en operationele aspecten van jouw podcast
  • Mogelijkheid voor voice-overs en jingles
  • Professionele editing
  • Capaciteit tot acht gelijktijdige sprekers
  • Keuze uit diverse microfoons en de mogelijkheid om te werken met een headset of een speciale podcast studio microfoon

Een vodcast: de kracht van geluid én video

Naast het maken van de perfecte podcast, kunnen wij je ook helpen bij het maken van een professionele vodcast: een video podcast. Bij een vodcast zijn natuurlijk ook de visuele elementen van groot belang. Wij passen de studio helemaal aan in jouw eigen huisstijl, zodat jouw publiek jou, of jouw organisatie, meteen herkent. Onze specialisten staan altijd paraat om je te ondersteunen en oplossingen te bieden waar je zelf nog niet aan had gedacht.

We nemen de vodcasts op met één of meerdere camera's. Het is zelfs mogelijk om dit gelijktijdig of achteraf te bewerken tot een complete talkshow. Wij zorgen voor alle materialen, zodat de focus ligt op het gesprek, en jij en jouw gast(en) met een tevreden gevoel de studio verlaten.

Aan de slag!

Ben je er klaar voor om een boeiende podcast(serie) te creëren? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van alle benodigde details. Bovendien kunnen we je een gepersonaliseerde prijsindicatie geven, zodat je precies weet wat we voor jou kunnen realiseren. Laten we samen jouw podcast avontuur starten; we kijken ernaar uit om met je samen te werken!

Recente studio projecten 

Bekijk al onze berichten