Evenement livestream organiseren

Een livestream organiseren voor evenementen en congressen. B-yourC biedt een volledig online of hybride mogelijkheid via een professionele livestream, waarbij je volledig technisch wordt ontzorgd.
Livestream in een zaal

Vergroot je bereik met livestreaming

Het is mogelijk om een veel groter publiek te bereiken, dan alleen mensen in een zaal bij evenement of congressen, maar ook bijvoorbeeld kerkdiensten of bij belangrijke gebeurtenissen. Dit doen we door gebruik te maken van livestreaming. Het live streamen van een evenement is eigenlijk het live uitzenden van beelden die direct gezien kunnen worden door registranten.

Waarom kiezen voor B-yourC?

  • Goed werkende apparatuur zoals camera’s en microfoons
  • De juiste kennis en ervaring om te ondersteunen en ontzorgen
  • We zorgen voor veel interactie met de bezoekers door de tools Slido en Mentimeter en de inzet van een reporter op de eventlocatie
  • We zetten een digitale tafel in bij workshops of presentaties
  • Flexibel, wij denken met je mee

De voordelen

Technische ontzorging
Professionele apparatuur
De juiste kennis en ervaring om te ondersteunen en ontzorgen
We zorgen voor veel interactie met de bezoekers en de inzet van een reporter op de eventlocatie
Flexibel, wij denken met je mee
Vraag advies gesprek aan

Wat kunnen wij voor jou doen?

Apparatuur verhuur

Locatie-inrichting

Organiseren/uitvoeren

Laat jouw evenement livestreamen door B-yourC

Het team van B-yourC bestaat uit inventieve professionals. Door onze specialisatie kunnen activiteiten plaatsvinden met een veel groter bereik. Wij claimen dat het voor het gevoel niet uitmaakt of jouw gasten offline of online deelnemen. Wij verbinden namelijk de eventlocatie met de online-deelnemers door middel van beeld en geluid.

Bij B-yourC denken wij graag mee bij het inzetten van een livestream, voor welk evenement dan ook. Zo is het mogelijk om meerdere sprekers op verschillende locaties uit te zenden en zijn wij niet gebonden aan een locatie of studio.

Wat kost het live streamen van een evenement?

Alle livestreaming producties zijn anders, wat betekent dat ook het kostenplaatje voor iedere livestream anders is. Variabele onderdelen die bepalend zijn het kostenplaatje zijn o.a. de duur van de uitzending, aantal sprekers (ook via inbelverbinding) en het aantal registranten online. Daarbij komen nog de technische onderdelen aan bod als geluidsversterkers, in-ear monitors en uitzenden op verschillende locaties.

Om de juiste prijs te kunnen bepalen, bellen wij je graag voor meer informatie. Of vul het onderstaande contactformulier in.

Evenement livestreamen? Neem contact op met Brent

"Heb je interesse? Laat je gegevens achter en ik neem dan contact met je op.
Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen en is er ruimte om jullie vragen te bespreken. Tot snel! - Brent