Is dit herkenbaar voor jou?

Neemt jouw bedrijf maatregelen in verband met het coronavirus? Moet je noodgedwongen thuis werken? Organiseer je binnenkort een training of event en weet je niet zeker of je met zo'n grote groep kan samenkomen? Wij denken met je mee. In deze blog geven we je drie oplossingen voor communiceren op afstand.

1. Livestream als vervanging voor je evenement

We zijn gewend om mensen bijeen te brengen in een zaal, maar door het coronavirus zien we nu daar ook de nadelen van. Als organisator heb je opeens te maken met besmettingsgevaar. Lees meer.

2. Kies jouw Webi: de alles-in-één mobiele webinarstudio

Mobiel en compact. Speciaal door ons ontwikkeld voor organisaties die zelf aan de slag willen met webinars en live video. Met jouw Webi kun je op een makkelijke en professionele manier live gaan. Denk aan webinars, Skype-calls en live streams. Lees meer.

3. Live seminars in het onderwijs

Ben je werkzaam in het onderwijs? Dan is live video ook een oplossing voor jou. Door het inzetten van live video hoef je geen klassen bij elkaar te roepen en is onderwijs op afstand een fluitje van een cent. Lees meer.


Bel B-yourC

Over de auteur

Eeuwit Klink
Eeuwit Klink is de webinar- en livestreamexpert bij B-yourC. Hij weet veel van de techniek en software en is dol op live producties. Ook geeft hij training en advies aan organisaties die met webinars gaan beginnen.