Webinar organiseren

Samen maken we de mooiste uitzendingen.

Wij helpen je bij het organiseren en realiseren van jouw webinar, van idee tot nazorg.

We snappen dat een webinar organiseren best een ding is. Laat ons jou geruststellen: wij hebben de kennis, apparatuur en juiste mensen in huis.

We doen er alles aan, zodat jij met een brede glimlach en een boost onze webinarstudio in Gorinchem -of een (eigen) studio op locatie - verlaat na een goede webinar. wat jou plannen ook zijn: wij bewegen en denken met je mee.

Daarom kies je voor ons

  • Complete oplossing: van conceptontwikkeling tot de realisatie: Jij hebt de regie
  • Intensieve begeleiding door onze projectmanagers vooraf, tijdens en na afloop van de uitzending.
  • Veel praktijkervaring met webinars, talkshows en livestreams

Even sparren?

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een webinar is een uitzending in beeld en geluid van een event dat helemaal bedoeld is voor het online publiek. Anders dan in een live stream is een interactie hierbij vaak zeer belangrijk.

EEUWIT (EXPERT LIVE PRODUCTIES BIJ B-YOURC)

Waarvoor kan ik een webinar gebruiken?

Bij B-yourC zien wij vaak drie doelstellingen terugkomen om webinars te geven:

  • Een veelvoorkomende reden is marketing en externe communicatie. Vaak wordt het webinar gebruikt om leads te genereren en als vorm van contentmarketing. Jouw publiek doet waardevolle kennis op en waarderen jou als gever. Met een goede marketingwebinar scoor je de expertise gunfactor.
  • Voor opleiding, coaching en e-learning worden webinars ook steeds vaker gebruikt. Vooral in branches waar professionele kwaliteitspunten voor hun beroepskwalificatie. De voordelen van een webinar op dit gebied zijn duurzaamheid, schaalvoordeel en efficentie. Het bespaart je bijv. ruimte, reistijd en beperkt aantal kijkers.
  • In de interne communicatie zijn webinars ideaal voor organisaties met bijvoorbeeld meerdere verstigingen die wel een centrale aansturing kennen. Voorheen ging dit soort 
Image
0183-201120Boek direct - Bel Suzanne

Wij werken onder andere voor

Even sparren? Neem contact met mij op

"Heb je interesse? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen en is er ruimte om jullie vragen te bespreken. tot snel! - Suzanne Harland

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.