Webinar organiseren

Wil jij een webinar organiseren vol unieke en aansprekende content in een professionele omgeving? Goed idee!
Webinarstudio Gorinchem
Desk set
Wij helpen je bij het organiseren en realiseren van jouw webinar, van idee tot nazorg. We snappen dat een webinar organiseren best een ding is, wij helpen graag! B-yourC heeft de kennis, apparatuur en juiste mensen in huis. We doen er alles aan, zodat jij met een brede glimlach en een boost onze webinarstudio in Gorinchem  - of een (eigen) studio op locatie - verlaat na een goede webinar. Wat jouw plannen ook zijn: wij bewegen en denken met je mee met professionele webinar apparatuur.

Het gemak van een startklare webinarstudio

Onze webinarstudio in Gorinchem en Amsterdam is startklaar en voorzien van professionele beeld en audioapparatuur, zodat jij onbezorgd een webinar kan organiseren. Daarnaast zijn er diverse handige hulpmiddelen die jouw webinar tot een succes maken. Wat de kosten zijn voor het organiseren van een webinar? Je kunt al een webinar opnemen vanaf € 1.250,-!

De voordelen

Professionele ondersteuning en apparatuur
Volledige ontzorging en voorbereiding
Nazorg en ondersteuning na de uitzending
Complete oplossing: van conceptontwikkeling tot de realisatie
Vraag een adviesgesprek aan

Waar wil jij het webinar uitzenden?

Image

Webinar in de B-yourC studio

In onze studio's in Gorinchem heb jij de beschikking over de allerbeste apparatuur, kennis en begeleiding van onze specialisten en de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse settings en opstellingen.
Image

Webinar op locatie

Wil jij uitzendingen gaan maken op eigen locatie? Wij bouwen complete settings op locatie, zowel tijdelijk als definitief. Zo maak jij op een vertrouwde locatie je uitzending. Ga zelf aan de slag of laat je trainen door onze specialisten.

Maak samen met ons een onbezorgde uitzending

Concept

B-yourC denkt mee over het concept van de uitzending en brengt jouw boodschap met haar expertise naar een hoger niveau. Je hoeft nu niet meer te denken in beperkingen, maar in mogelijkheden.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is cruciaal. B-yourC ontzorgt jou volledig. Voor de uitzending zorgen we ervoor dat alles goed werkt, zodat jij je kunt focussen op de inhoud.

Productie

Tijdens de productie zijn we jouw luisterend oor. We kunnen begeleiden en ingrijpen waar nodig. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle technische aspecten goed geregeld zijn tijdens de uitzending.

Nazorg

Het traject stopt niet na de uitzending. We begeleiden ook het proces daarna. Van mailings maken en het aanleveren van professionele snippets, tot aan het het evalueren van de uitzending.

Waarom bij B-yourC een webinar opnemen?

  • Complete oplossing: van conceptontwikkeling tot de realisatie. Jij hebt de regie.
  • Intensieve begeleiding door onze projectmanagers: vooraf, tijdens en na afloop van de uitzending.
  • Veel praktijkervaring met webinars, talkshows en livestreams.
  • Professioneel apparatuur

Even sparren? Neem contact met mij op

"Heb je interesse? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen en is er ruimte om jullie vragen te bespreken. Tot snel! - Brent

Recent gedeeld op LinkedIn

Bekijk al onze berichten