Ik ben op zoek naar de uitvaart van...

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij de uitvaart van een bepaalde persoon livestreamen en waar deze te vinden is.

Hier kunnen wij je helaas niet bij helpen. We raden je aan om contact op te nemen met de uitvaartverzorger of de contactpersoon van de familie.

Uitvaart uitzenden via livestream

De beperking van aanwezigen en de letterlijke afstand maken het afscheid soms extra wrang. Je kunt bijvoorbeeld niet een arm om iemand heen slaan, een verdrietig persoon omhelzen of condoleren met een warme handdruk. De kans is groot dat een uitvaart heel anders verloopt dan de nabestaanden in eerste instantie in gedachten hadden.

Bij B-yourC vinden we het een eervolle taak om familie, vrienden en kennissen alsnog aanwezig te laten zijn bij de begrafenis middels een livestream. We verzorgen met aandacht en respect een livestream in hoge kwaliteit met goede verstaanbaarheid en prachtige weergave van de muziek.

Via de livestream van B-yourC kunnen nabestaanden online de uitvaart volgen. In deze tijden van afstand brengen we graag mensen bij elkaar op een professionele en waardige wijze.

"In deze tijd van afstand brengen we graag mensen bij elkaar."

B-yourC

Een begrafenis livestreamen: hoe werkt het?

Wanneer de datum van de uitvaart bekend is, raden wij je aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. We bekijken dan of deze dag beschikbaar is en of er eventuele wensen zijn.

Bij B-yourC nemen we alle zorgen rondom de livestream uit handen. Op de dag van de uitvaart zijn we ruim voor de aanvang aanwezig om de livestream voor te bereiden. We zorgen ervoor dat genodigden kunnen streamen via een link en gaan een paar minuten voor aanvang live. Op deze manier kunnen belangstellenden toch de ceremonie bijwonen. De livestream van de uitvaart is te volgen via computer, tablet en smartphone met een speciale link. De aanvrager van de livestream ontvangt deze link en kan, via de aanvrager, verstuurd worden naar belangstellenden die de livestream van de begrafenis willen bijwonen. Zo hoeft niemand de uitvaart te missen.

Ook bieden we de mogelijkheid om de begrafenis, crematie of afscheidsdienst later terug te kijken. We kunnen de opname als MP4-bestand aanleveren en/of uploaden naar media als YouTube of Vimeo.

Waarom een livestream op een begrafenis?

Het kan voorkomen dat niet iedereen op de begrafenis aanwezig kan zijn, zoals mensen die in het buitenland wonen of ziek zijn. Door een livestream te doen tijdens de begrafenis is er een mogelijkheid om de begrafenis op afstand te volgen. Hierdoor zijn alle genodigden in staat om de begrafenis, crematie of afscheidsdienst bij te wonen.

Meer weten?

Wil je weten of we op een bepaalde dag nog beschikbaar zijn? Of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op via onderstaande button of laat je gegevens achter via het formulier. We helpen je graag verder!

Bel B-yourC

Ja, wil jullie inhuren om een Livestream voor een uitvaart te verzorgen

Check of we beschikbaar zijn

"*" geeft vereiste velden aan

Wanneer en waar is de uitvaart?

DD dash MM dash JJJJ
Tijdstip*
:

Jouw gegevens

Naam*

Ik ben op zoek naar de uitvaart van...

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij de uitvaart van een bepaalde persoon livestreamen en waar deze te vinden is.

Hier kunnen wij je helaas niet bij helpen. We raden je aan om contact op te nemen met de uitvaartverzorger of de contactpersoon van de familie.