Webi-StudioVoordelen van de Webi-Studio


Beeld, licht en geluid, zijn tot in perfectie te regelen
Ready to use, geen op- en afbouw nodig
Decor volledig in huisstijl mogelijk

Vraag een adviesgesprek aan

Webi-Studio

Ben je op zoek naar een studio die aan al jouw wensen voldoet en waar je gemakkelijk professionele video's kunt opnemen? Ga je starten met het maken van webinars? Of maak je al uitzendingen en wil je professionaliseren? Dan is een eigen webinarstudio echt iets voor jou! Als je regelmatig uitzendingen maakt, is een eigen studio al snel interessant. Het is goedkoper dan het steeds huren van een studio en biedt daarnaast veel meer flexibiliteit en gemak.

Een webinarstudio kopen?

Met een eigen (webinar)studio ben jij altijd klaar om live te gaan. Je hebt alle tools om écht goede webinars, talkshows, livestreams, podcasts/vodcast etc. te organiseren. Als jouw organisatie regelmatig gebruik maakt van een studio, is een eigen studio vanuit financieel oogpunt al snel interessant. Je betaalt geen studiohuur en je bent daarnaast volledig flexibel.

De juiste webinarstudio kiezen?

Wij realiseren jouw eigen studio voor webinars, talkshows, trainingen, hybrid events en meer...

Start studiokeuze

Wij zijn professionals

Wij werken al jaren met onze producten in onze eigen studio’s. Daardoor weten we als geen ander wat jij nodig hebt om een perfecte uitzending te maken. Door onze eigen ervaring met het maken van uitzendingen weten we precies welke producten jij nodig hebt om tot het beste eindresultaat te komen. We leveren doordachte producten met techniek die wérkt. We werken met de beste hardware en software waarmee je zonder veel gedoe een goede uitzending maakt.

B-yourC ontzorgt

Onze dienstverlening gaat veel verder dan alleen het bouwen van een prachtige nieuwe studio: we ontzorgen je maximaal. Zo lig jij niet wakker, maar begin je uitgerust aan je uitzending.  Ook als jouw studio al lang draait, kun je altijd bij ons terecht met vragen of problemen. We ondersteunen je dan op afstand of komen bij je langs.

We bieden maatwerk

Of jouw organisatie nu groot of klein is; bij B-yourC vind je altijd een oplossing die bij je past. Ben je op zoek naar een complete studio, of juist een mobiele variant die je overal kunt neerzetten? Heb je al een studio, maar is deze niet helemaal naar jouw zin en wil je deze verbeteren? We denken graag met je mee en vinden de beste oplossing voor jouw organisatie.

Til jouw uitzending naar een hoger niveau

Op de computer die we leveren staat productiesoftware waarmee je producties van televisie kwaliteit kunt maken. Juist deze software maakt het verschil en tilt jouw productie naar een hoger niveau. Hiermee kun je heel eenvoudig huisstijl vormgegeven visuele elementen toevoegen aan jouw uitzending.  De mogelijkheden zijn eindeloos: plaats jouw logo rechts bovenin het beeld, geef een naambalkje weer bij een spreker, maak een picture-in-picture van bijvoorbeeld jouw powerpointslides, start een filmpje in, plaats onderin het beeld een scrollende tekstbalk, etc. De software is universeel, zodat je deze kunt combineren met vrijwel ieder platform: Microsoft Teams, Zoom, Google Meet, GoToWebinar, Webex, BigMarker, YouTube, etc.

Servicecontracten B-yourC


Service Level Agreements - SLA. Om je webinarstudio goed te laten werken is regelmatig onderhoud nodig. Om dit goed uit te voeren is specifieke kennis nodig. Wij hebben deze kennis en we helpen je graag om je webinarstudio in de lucht te houden.
PTZ camera voor livestream en webinar

Silver SLA

Remote Update Contract
  • Wij werken 4 keer per jaar via een remote verbinding jouw webinarstudio bij. Zo blijf je altijd up-to-date.
Image

Gold SLA

Om jouw webinarstudio in de lucht te houden.
  • Wij werken 4 keer per jaar op locatie jouw webinarstudio bij. Zo blijf je altijd up-to-date.
  • Als we er toch zijn, nemen we direct je studio door en even geven we je tips en advies om nog betere uitzendingen te maken.
  • Heb je een defect binnen de garantie? Dan krijg je van ons vervangende apparatuur tijdens de afwikkeling van de garantie.
Advies op maat

Platinum SLA

Optimale beschikbaarheid van jouw studio
  • Wij werken 4 keer per jaar op locatie jouw webinarstudio bij. Zo blijf je altijd up-to-date.
  • Als we er toch zijn, nemen we direct je studio door en even geven we je tips en advies om nog betere uitzendingen te maken
  • Heb je een defect binnen de garantie? Dan krijg je van ons vervangende apparatuur tijdens de afwikkeling van de garantie.
  • Is je complet studio uitgevallen? Dan zorgen wij voor een tijdelijke studio óf we maken jouw uitzending in één van onze studio's.

Recente studio projecten 

Bekijk al onze berichten