Over B-YourC

Onze missie: organisaties helpen hun eigen uitzending te maken

Organisaties zijn vanouds gewend om zelf de controle te hebben over de boodschap die naar buiten wordt gebracht. Met de komst van social media is daar verandering in gekomen. Door de democratisering van de media kan immers iedereen 'uitzenden'.

Alle organisaties worden mediabedrijven

Het uitzenden van je eigen boodschap is een kerncompetentie voor elk bedrijf. Daarmee worden alle organisaties en bedrijven mediabedrijven. Want, wees eerlijk: wie weet het beste waar de organisatie voor staat? 

Bouwen aan online relaties door interactie

Neem de controle terug door actief je boodschap uit te zenden. Zorg voor interactie met je doelgroep. Ga in gesprek, zend jouw boodschap actief uit en beantwoord de vragen van je volgers. 

Onze missie

Onze missie is om organisaties te helpen hun eigen uitzending te maken. Dit doen we door jou te adviseren en trainen in het uitzenden van je eigen content. Op een authentieke manier. Be your Communication, Broadcast your Company!

Het team van B-yourC

Wij zijn de mensen achter B-yourC. Elke dag helpen wij organisaties op een authentieke manier hun eigen uitzendingen te maken: Be your Communication, Broadcast your Company!

Suzanne Harland

Projectmanager producties
Image
"Wil jij een webinar, talkshow of livestream in een van onze studio's of bij jou op locatie? Ik bespreek graag de opties en mogelijkheden met je!"

Margaret van der Wiel

Projectmanager studioinrichting
Image

"Wil jij ook graag een professionele webinar studio inrichten binnen jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met mij op, ik denk graag met je mee."

Daniel Bunschoten

Medewerker AV producties
Image

"Heb je een uitzending op locatie of in één van onze studio's? Dan ben ik 'de man van de techniek'. Samen met mijn collega's maken we jouw uitzending een groot succes!"

Eeuwit Klink

Concepts, strategisch advies en training - co-founder
Image

"Samen met onze klanten bedenk ik nieuwe concepten voor livestreaming en hybride uitzendingen. Ook adviseer en train ik onze klanten en collega's."

Dirk-Jan Kranendonk

Marketing - co-founder
Image

"We zijn er trots op dat we mogen werken voor prachtige organisaties. Het is mijn taak om onze klanten op de hoogte te houden van trends en ontwikkelingen"