Liveuitzending

Vereniging ziekte van Hirschsprung.

Vereniging ziekte van Hirschsprung

Vraagstelling

De Vereniging ziekte van Hirschsprung, een patiëntenvereniging waar patiënten, hun ouders/verzorgers of andere belangstellenden in contact kunnen komen met lotgenoten, hield hun jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV) dit jaar genoodzaakt online. Aan ons de eer om hen te begeleiden.

De uitvoering

Wij zorgden ervoor dat de ALV in goede banen werd geleid. Zo bestond het eerste deel van de webinar uit een discussie over het jaarverslag, de bestuurssamenstelling en het goedkeuren van de begroting en kwam in het tweede deel een hoogleraar aan het woord. Na dit webinar stond een break-out sessie (ook wel: break-out room/ break-out chat) gepland. Hierin konden de webinar-deelnemers in 5 verschillende chatboxen, chatten met de specifieke personen horende bij de diverse onderwerpen.

Resultaat

De ALV van de Vereniging ziekte van Hirschsprung, zat technisch goed in elkaar, waardoor de deelnemers goed geïnformeerd konden worden en zij middels interactie hun bijdrage konden leveren tijdens deze officiële jaarlijkse meeting.


Klantcase Hirschprung

Klinkt goed! Help mij de juiste keuze te maken.

Nu is het tijd om de juiste keuze te maken! Met onze wizard zetten we jouw behoefte in de spotlights.
Neem contact op
Eeuwit Klink