Liveuitzending

Gebroeders de Koning.

Gebroeders de Koning

Vraagstelling

In het dorp Zweth werden de damwanden van het kanaal aangepakt door weg- en waterbouwer Gebroeders de Koning. Onderdeel van deze aanbesteding was het organiseren van een informatieavond voor de bewoners. Het Hoogheemraadschap van Delfland participeerde met Gebroeders de Koning in de realisatie van deze bewonersbijeenkomst. Echter kon dit wegens het coronavirus (COVID-19) alleen online doorgaan. Zo werden omwonenden via een webinar alsnog ingelicht over de procedure, de planning en de werkzaamheden.

Image

De uitvoering

De productie van dit webinar was redelijk eenvoudig. Een host en projectleider in de studio, een omgevingsmanager en uitvoerder op afstand. Die laatste was de dag ervoor vader geworden en opereerde vanuit huis. Wij installeerden 3 camera’s, verzorgden de presentatie en zorgden voor hoge kwaliteit beeld en geluid, waarbij wij alles in de huisstijl hadden vormgegeven.

Image

Resultaat

Dat ook online een prima bewonersbijeenkomst konden worden georganiseerd, hebben we met z’n allen laten zien! Het Hoogheemraadschap was tevreden over de aanpak van Gebroeders de Koning, maar het meest belangrijk; omwonenden waren op de hoogte van de plannen!

Klinkt goed! Help mij de juiste keuze te maken.

Nu is het tijd om de juiste keuze te maken! Met onze wizard zetten we jouw behoefte in de spotlights.
Neem contact op
Eeuwit Klink