Liveuitzending

SNS.

Klantcase SNS

Vraagstelling

Omdat SNS de presentatie over liquiditeitsbegrotingen niet compleet fysiek kon laten plaatsvinden, maar wel de eigen locatie wilde gebruiken én de beleving niet wilde wegnemen, werden wij benaderd. Aan ons de vraag om het gevoel van ‘tussen de mensen’ en ‘dichtbij’ ook bij de webinar-deelnemers over te brengen.

De uitvoering

De kunst bij deze aanvraag was om de online deelnemers dezelfde beleving, kwaliteit, werkvorm en resultaat mee te geven als de fysieke deelnemers. Dit ‘hybrid event’ werd daarom gehouden in Community Store de Ruimte om het ‘samen’ gevoel extra te benadrukken. De locatie werd voorzien van een leuke set-up; 2 camera’s en 3 microfoons, waarbij de presentator schakelde tussen vragen vanuit de zaal en vragen online. Daarnaast werd de presentatie door ons vormgegeven in de huisstijl van Community Store de Ruimte, wat zorgde voor een prettige en passende sfeer.

Resultaat

De presentatie was een groot succes! Veel SNS-collega’s uit het hele land, klanten en andere geïnteresseerden waren enorm enthousiast en zagen dit als een groot voorbeeld voor hun toekomstige (online) presentaties.  

Klinkt goed! Help mij de juiste keuze te maken.

Nu is het tijd om de juiste keuze te maken! Met onze wizard zetten we jouw behoefte in de spotlights.
Neem contact op
Image