Liveuitzending

Live interviews.

Live interviews

Doelstelling

Aan B-yourC de taak om een live stream te verzorgen tijdens het congres. Direct na het congres wordt via een live stream de reacties van aanwezigen uitgezonden. 

Oplossing

We verbinden een professionele, draagbare camera met de live stream set-up. Op deze manier kan er moeiteloos geschakeld worden van de aanwezige camera in de zaal naar de mobiele camera. Bij deze case zijn er vier op afstand bestuurbare camera's en een mobiele camera ingezet. 

De mobiele camera beschikt over professioneel geluid en licht. Met deze camera en een draadloze microfoon geven we de betrokken personen bij het interview alle bewegingsruimte. Op deze manier brengen we de geïnterviewde persoon professioneel in beeld voor de mensen die meekijken. 

Resultaat

We hebben in totaal acht personen live geïnterviewd. Hierdoor hebben de kijkers niet alleen de keynote sprekers meegemaakt, maar ook de sfeer en indrukken van anderen geproefd. Door het werk van B-yourC zijn de interviews van aanwezigen opgenomen. Deze kunnen later in een spin-off campagne worden gedeeld als losse content. 

Ook een Liveuitzending?
Help mij de juiste keuze te maken.

Nu is het tijd om de juiste keuze te maken! Met onze wizard zetten we jouw behoefte in de spotlights.
Neem contact op
Eeuwit Klink