Liveuitzending

Digitale werksessie: maak het mee.

Digitale werksessie: maak het mee

Vraagstelling

Alle gemeenten in Nederland zijn verplicht om plannen te maken hoe zij in 2050 klimaatneutraal zijn. Daarom wil een gemeente in Noord-Brabant een event organiseren voor haar inwoners over duurzaamheid, gevuld met plenaire en thematische werksessies.

Inwoners kunnen zich aanmelden om de avond bij te wonen, naar sprekers te luisteren en met elkaar te discussiëren.

Deze klant wil als organisator zo veel mogelijk mensen bereiken, zowel offline als online. Maar hoe doe je dat? 
B-yourC denkt graag mee. Wij zijn ervan overtuigd dat online net zoveel oplevert als offline zonder dat het ten koste gaat aan de beleving van beide partijen.

Live Digitale Werksessie

Oplossing

Dankzij de oplossing van B-yourC maakt het niet uit of geïnteresseerden in de zaal aanwezig zijn of online meekijken. De werkvormen en beleving wordt door ons op hetzelfde niveau gebracht. De organisator kan daardoor twee vormen van aanwezigheid aanbieden: online of ter plaatse aanwezig zijn.

Digitale tafel
Tijdens de thematische werksessie wordt offline en online geïntegreerd: de plenaire sessie wordt live uitgezonden via het platform. Voor het verzorgen van live streaming werken we graag met BigMarker. Bij de thematische werksessies verdelen de deelnemers in de zaal zich in groepen en nemen de online deelnemers plaats aan de digitale tafel.

Online reporter
De online deelnemers worden continu op de hoogte gehouden door de reporter die door de zaal loopt. Onze reporter voor deze dag was Jan Arie Korevaar van Polder Consultancy. Hij stelde vragen van de online deelnemers aan de zaal en andersom. Online meets offline.

Zowel de offline als de online deelnemers kunnen meedenken en mee(-)máken. En het mooie is: de opdrachtgever is daarmee niet gebonden aan zaalcapaciteit.

Benodigdheden case
Bij deze case zijn er vijf camera's, vijf microfoons en vijf computers ingezet. Daarnaast worden de beeldschermen en beamer bediend en de digitale tafel door ons ingericht. Tijdens de avond is er een cameraman aanwezig en een reporter als buzzmaster

Digitale werksessie Live Camera

Resultaat

  • De mix van offline en online vergroot het bereik van de klant. Niet alleen wordt het event fysiek bezocht maar ook via de digitale weg.
  • De drempel voor het aanwezig zijn bij het event is voor geïnteresseerden verlaagd.
  • Door het samensmelten van offline en online vindt er een totale integratie plaats. Daardoor werkt iedereen mee en levert iedere bezoeker - wel of niet fysiek aanwezig in de zaal - iets op.
  • Ook niet onbelangrijk: deze werkvorm is duurzaam.

Klinkt goed! Help mij de juiste keuze te maken.

Nu is het tijd om de juiste keuze te maken! Met onze wizard zetten we jouw behoefte in de spotlights.
Neem contact op
Eeuwit Klink