Webinar- en podcaststudio in Gorinchem

Wil jij een webinar of podcast organiseren voor jouw bedrijf? Kom dan langs in onze nieuwe webinar- en podcaststudio in Gorinchem. Alles in onze studio staat startklaar en je kunt meteen aan de slag!

Webinar Studio live

Ik wil graag een...

Webinar organiseren

Zoals je weet zijn webinars hot and happening. Onze webinar- en podcaststudio in Gorinchem is startklaar en voorzien van professionele beeld en audio apparatuur. Onze experts begeleiden je op een professionele manier. We nemen het webinar met je door en voorzien je van handige tips. Ben je er klaar voor? Dan mag je aan de slag in onze webinarstudio. Camera aan en live! Wist je trouwens dat je al een uitzending kunt maken vanaf € 1.250,-? Wil je de training 'Webinar presenteren' (t.w.v. €750,-) gratis ontvangen? Lees hier meer.

Podcast opnemen

Inspireer luisteraars met jouw kennis en verhalen. Je kunt met hulp van onze producers een podcast opnemen in onze studio. We ontzorgen je volledig, zodat jij je kunt focussen op de inhoud. Ga met vijf personen tegelijk in gesprek en creëer jouw marketingtool.

Teambuilding

Wel eens gedacht aan het organiseren van een webinar of podcast als teamuitje? Meld je aan als groep (van max. vijf personen). In onze studio word je in een dagdeel op een creatieve en uitdagende manier getraind als team. Neem met elkaar een professionele webinar of podcast op voor jullie bedrijf. Dit kan al vanaf €200,- per persoon.

De voordelen van onze webinar- en podcaststudio in Gorinchem

  • Gratis parkeren
  • Voorzien van de modernste technieken
  • Professionele ontvangst en begeleiding door onze experts
  • Centrale ligging: gelegen aan de A27 en A15
  • Geschikt voor mindervalide bezoekers
  • Gratis WiFi spot
Bel B-yourC

Vraag een vrijblijvende offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken voor

Abbott logo
KIWA logo
VitaValley logo
Thuiswinkel Waarborg logo