Studio Gorinchem

Dé plek voor webinars, podcasts en bedrijfsuitjes

Een gloednieuwe studio, voorzien van de modernste apparatuur en technieken. Gestuurd en gerund door een enthousiast team.

Webinar organiseren

Zoals je weet zijn webinars hot and happening. Een webinar organiseren wordt door steeds meer organisaties gedaan. Mensen ontdekken dat het een heel effectieve manier is om je doelgroep te bereiken met jouw boodschap.

In onze studio in Gorinchem begeleiden onze experts je op een professionele manier. Samen met jou nemen zij het webinar door. Je wordt voorzien van handige tips en trucs zodat je aan de slag kunt in onze webinar studio. Camera aan en live!

Wil je een eenvoudige webinar maken? Of juist aan de slag met uitgebreidere uitzendingen met gasten en registraties tot vijf camera's? Het is bij ons allemaal mogelijk!

Podcast opnemen

Jouw kennis en verhalen zijn een bron van inspiratie voor anderen. Naast het maken van webinars kun je in onze studio ook een podcast opnemen. We geven je tips en ontzorgen je volledig zodat jij je kunt focussen op de inhoud van je podcast. Je kunt met vijf verschillende personen tegelijk in gesprek. Ga aan de slag en creëer daarmee jouw ultieme marketingtool.

Teambuilding

Met elkaar uit eten of een groepspel... Vaak lijken bedrijfsuitjes op elkaar. Maar heb je wel eens gedacht aan het maken van een webinar of een podcast? Je kunt met een groep van maximaal vijf personen aan de slag in onze studio in Gorinchem.
In een dagdeel word je als team op een creatieve en uitdagende manier getraind. Je kunt al vanaf €200,- per persoon met elkaar een podcast of webinar maken voor jullie bedrijf.

Waarom onze webinar en podcast studio in Gorinchem?

  • Gratis parkeren
  • Voorzien van modernste technieken
  • Centrale ligging: gelegen aan de A27 en A15
  • Gratis WiFi spot
  • Professioneel ontvangst en begeleiding door onze experts
  • Geschikt voor mindervalide bezoekers

Wil je meer weten over de mogelijkheden? We geven je graag meer informatie. Je kunt ons telefonisch bereiken via onderstaande button. 

Bel B-yourC
Image