Stage lopen bij B-yourC

Verbaas, overtref én ontwikkel jezelf als stagiair(e) bij B-yourC

Hoi, wij zijn B-yourC! Wij helpen organisaties om hun eigen uitzending te maken. We adviseren en trainen mensen in het uitzenden van hun eigen content. Op een authentieke manier. Want, wees eerlijk: wie weet het beste waar de organisatie voor staat? De organisatie zelf, toch?

Dit doen we omdat we geloven in de kracht van webinars, live streams en live producties. Door actief je boodschap uit te zenden, bouw je online aan relaties en investeer je in je doelgroep door interactie.

AV-SPECIALIST

Wij zijn op zoek naar een (live) videoproducer met gevoel voor marketing. Can you stand the heat?

Hoe ziet jouw uitdaging als stagiaire 'AV-specialist' er precies uit?

Je werkt mee in een gezellig team van (live)video specialisten. Het is belangrijk dat je gevoel ontwikkelt voor de klant. Als stagiair maak je een productieplan met cameraposities, instellingen, belichting en geluid. Daarnaast maak je visuals op basis van de huisstijl van de klant en ga je aan de slag met campagnevideo's.

Wat is jouw kracht?

Je kan werken met Adobe Suite. Je hebt gevoel voor marketing en klantbeleving. Je bent een echte doorzetter, je leert graag nieuwe dingen én je bent communicatief.

Wat kunnen we jou bieden?

Je werkt in een leuk team van jonge professionals. Je maakt kennis met een nieuw vakgebied van live video's en webinars. 
Dat is best spannend, want het moet allemaal in een keer goed gaan. 
Elke dag leer je nieuwe dingen van je collega's en je zoekt ook graag zelf dingen uit. Genoeg mogelijkheden om te leren, ontdekken en groeien!
Én met kans op een baan.

Interesse?

Heb je interesse en wil je weten of we nog plaats hebben? Kijk voor de beschikbaarheid op de website van SBB.

Bekijk op SBB

Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op.

B-yourC is een SBB erkend leerbedrijf

Over de auteur

Eeuwit Klink
Eeuwit Klink is de webinar- en livestreamexpert bij B-yourC. Hij weet veel van de techniek en software en is dol op live producties. Ook geeft hij training en advies aan organisaties die met webinars gaan beginnen.