Podcast studio

Met een podcast deel je jouw kennis en verhalen. Je zet mensen aan tot actie en komt met collega ondernemers in contact. Een podcast is een gesprek dat jouw huidige (en nieuwe!) klanten direct inspireert. Daarnaast verhoog je je expert-status en creëer je jouw unieke marketingtool. Kortom: vestig jouw autoriteit door waardevolle content! Wij helpen je jouw uitzending te maken in onze moderne podcast studio; een plek waar jij en jouw gasten zich direct thuisvoelen. Maak gebruik van moderne apparatuur en de deskundigheid van onze specialisten die aanwezig zijn.

Podcast Studio

Hulp bij podcast

Een podcast opzetten is een ingewikkeld proces. Je boodschap moet interessant zijn en je wilt natuurlijk dat het dezelfde kwaliteit heeft als jouw product of dienst. Onze specialist geeft je handige tips en helpt je bij het volledige proces.

Startklaar

Geen ingewikkelde technische aansluitingen of gedoe met snoertjes. Onze podcast studio in Gorinchem is startklaar. We sluiten alles voor jou aan en zorgen dat de audio van uitstekende kwaliteit is. Wij nemen de technische zorgen uit handen. Het enige waar jij op moet focussen is jouw podcast en zorgen dat er een waardevol gesprek plaatsvindt.

Geluid én video

Wil je een podcast opnemen en dat combineren met een webinar, oftewel: een vodcast? Dat kan! We zorgen er altijd voor dat je een gemonteerd geluidsbestand ontvangt. Daarnaast kun je ervoor kiezen om tegelijkertijd een video opname te maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.
Podcast studio Gorinchem

Waarom een podcast maken bij B-yourC?

  • je wordt begeleid door onze enthousiaste podcastexpert
  • de studio is startklaar voor gebruik
  • de studio in Gorinchem is centraal gelegen aan de A15 en A27
  • gratis parkeren
  • onbeperkt koffie, thee en water
  • gebruik maken van WiFi spot

Interesse?

Alles wordt verzorgd in onze podcast studio. De aandacht ligt op het gesprek, zodat jouw gast de studio met een tevreden gevoel verlaat. 
Ga met vijf personen tegelijk in gesprek en creëer jouw marketingtool. 

Heb je interesse in het huren van onze podcast studio? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? 
Bel ons gerust. We beantwoorden graag al jouw vragen. Ook kunnen we je een prijsindicatie geven voor jouw wensen.

Bel B-yourC