b-yourc logo

Webinar organiseren

Wil jij een webinar organiseren vol unieke en aansprekende content in een professionele omgeving? Goed idee!
Webinarstudio Gorinchem
Desk set
Wij helpen je bij het organiseren en realiseren van jouw webinar, van idee tot nazorg. We snappen dat een webinar organiseren best een ding is, wij helpen graag! B-yourC heeft de kennis, apparatuur en juiste mensen in huis. We doen er alles aan, zodat jij met een brede glimlach en een boost onze webinarstudio in Gorinchem  - of een (eigen) studio op locatie - verlaat na een goede webinar. Wat jouw plannen ook zijn: wij bewegen en denken met je mee met professionele webinar apparatuur.

Het gemak van een startklare webinarstudio

Onze webinar studio in Gorinchem en Amsterdam is startklaar en voorzien van professionele beeld en audioapparatuur, zodat jij onbezorgd een webinar kan organiseren. Daarnaast zijn er diverse handige hulpmiddelen die jouw webinar tot een succes maken. Wat de kosten zijn voor het organiseren van een webinar? Je kunt al een webinar opnemen vanaf € 1.250,-!

Even sparren?

Vrijblijvend informatie aanvragen

Waar wil jij het webinar uitzenden?

Maak samen met ons een onbezorgde uitzending

Concept

B-yourC denkt mee over het concept van de uitzending en brengt jouw boodschap met haar expertise naar een hoger niveau. Je hoeft nu niet meer te denken in beperkingen, maar in mogelijkheden.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is cruciaal. B-yourC ontzorgt jou volledig. Voor de uitzending zorgen we ervoor dat alles goed werkt, zodat jij je kunt focussen op de inhoud.

Productie

Tijdens de productie zijn we jouw luisterend oor. We kunnen begeleiden en ingrijpen waar nodig. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle technische aspecten goed geregeld zijn tijdens de uitzending.

Nazorg

Het traject stopt niet na de uitzending. We begeleiden ook het proces daarna. Van mailings maken en het aanleveren van professionele snippets, tot aan het het evalueren van de uitzending.

Waarom bij B-yourC een webinar opnemen?

  • Complete oplossing: van conceptontwikkeling tot de realisatie. Jij hebt de regie.
  • Intensieve begeleiding door onze projectmanagers: vooraf, tijdens en na afloop van de uitzending.
  • Veel praktijkervaring met webinars, talkshows en livestreams.
  • Professioneel apparatuur

Wij werken onder andere voor

Klant logo 8Klant logo 7Klant logo 10

Even sparren? Neem contact met mij op

"Heb je interesse? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen en is er ruimte om jullie vragen te bespreken. Tot snel! - Suzanne Harland

© B-yourC 2021 - B-yourC is een handelsnaam van StreamProfit B.V.