Webinar- en podcaststudio in Gorinchem

Ben je op zoek naar een volledig uitgeruste webinarstudio of podcaststudio in de regio Gorinchem? Wil je webinars of podcasts maken? Huur onze webinar- en podcaststudio en voel je welkom.
Webinar Studio live

Ik wil graag een...

Webinar maken

Zoals je weet zijn webinars hot and happening. Onze experts begeleiden je op een professionele manier. We nemen het webinar met je door en voorzien je van handige tips. Ben je er klaar voor? Dan mag je aan de slag in onze webinar studio. Camera aan en live! Wist je trouwens dat je al een uitzending kunt maken vanaf € 1.250,-?

Podcast opnemen

Inspireer luisteraars met jouw kennis en verhalen. Je kunt met hulp van onze producers een podcast opnemen in onze studio. We ontzorgen je volledig, zodat jij je kunt focussen op de inhoud. Ga met vijf personen tegelijk in gesprek en creëer jouw marketingtool.

Teambuilding

Wel eens gedacht aan het maken van een webinar of podcast als teamuitje? Meld je aan als groep (van max. vijf personen). In onze studio word je in een dagdeel op een creatieve en uitdagende manier getraind als team. Maak met elkaar een professionele webinar of podcast voor jullie bedrijf. Dit kan al vanaf €200,- per persoon.

Waarom onze webinar- en podcaststudio in Gorinchem?

  • Gratis parkeren
  • Voorzien van de modernste technieken
  • Professionele ontvangst en begeleiding door onze experts
  • Centrale ligging: gelegen aan de A27 en A15
  • Geschikt voor mindervalide bezoekers
  • Gratis WiFi spot
Bel B-yourC

Vraag een vrijblijvende offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken voor

Klant logo 8
Klant logo 7
Klant logo 10
Klant logo 11