Alles vanuit één locatie

Kiwa gebruikt deze studio voor interne communicatie en trainingen. Een grote onderneming als Kiwa heeft namelijk meerdere vestigingen in Europa. Het is daarom heel effectief om vanuit één locatie iedereen live te kunnen toespreken.


Trainingen en content

Ook maakt Kiwa trainingen. Zowel voor klanten als voor interne toepassing. Dan is het heel fijn om intern een studio te hebben waarmee je zowel live trainingen (webinars) als opgenomen videocontent kan maken.


Multi-cam studio

Met hulp van Props is de professionele studio van Kiwa gerealiseerd. Props maakte het decor en wij leverden twee complete Webi-Pro’s. Door de Webi’s met elkaar te verbinden is er een multi-cam studio ontstaan. Met de aanvullende verlichting, het scherm in het decor en de draadloze microfoons en andere audio apparatuur is er een heel knappe webinarstudio gemaakt.

Over de auteur

Eeuwit Klink
Eeuwit Klink is de webinar- en livestreamexpert bij B-yourC. Hij weet veel van de techniek en software en is dol op live producties. Ook geeft hij training en advies aan organisaties die met webinars gaan beginnen.