Corona maatregelen

Livestreams, uitzendingen en webinars in onze studio in Gorinchem kunnen gewoon doorgaan zoals gepland, tenzij anders afgesproken. Wel werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM. Op deze pagina vind je de maatregelen die wij treffen in en rondom onze studio.

Heeft u vragen over onze maatregelen? Neem dan contact met ons op.

schone en ontsmette ruimte

De medewerkers van B-yourC zorgen voor een schone en ontsmette ruimte. Ook worden headsets, computermuizen, toetsenborden etc. ontsmet na elk gebruik.

Desinfecterende middelen

In de studio en bijbehorende ruimtes is op diverse plekken desinfecterende handgel aanwezig. Wij verzoeken je hier veelvuldig gebruik van te maken.

Wij zorgen voor een geschikte ruimte

Vooraf aan een productie horen wij met hoeveel personen jullie die dag aanwezig zullen zijn. Wij kunnen indien noodzakelijk een extra ruimte regelen, zodat iedereen te allen tijde voldoende afstand kan houden.

draag mondkapjes bij verplaatsingen

Wij verzoeken iedereen alleen te verplaatsen indien noodzakelijk. Zodra je opstaat is een mondkapje verplicht in het gehele gebouw. Zodra je zit en er is minimaal 1,5 meter afstand met je buurman/ buurvrouw, kan het mondkapje afgezet worden.