Webi Pro

Webi Pro

Voordelen van de Webi Pro

Offerte aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webi Pro

Met de Webi-Pro kun je zeer professionele webinars geven. De Webi-Pro is onbeperkt uitbreidbaar, vaak combineren we meerdere Webi-Pro's, zodat een complete studio onstaat. Het is gemakkelijk uitbreidbaar naar meerdere camera's en microfoons, waardoor zeer gevarieerde webinars en talkshows gegeven kunnen worden.

Hoge beeldkwaliteit

De Webi-Pro kenmerkt zich door de zeer hoge beeldkwaliteit en ongekende mogelijkheden. Geschikt voor een vaste opstelling maar door de wielen ook handig mee te nemen naar een andere plek in het gebouw.

Dus staan er drie Webi-Pro's in je studio? Dan kun je er gerust één meenemen om op een andere plek een eenvoudig webinar te geven met één camera. En helemaal geschikt voor tele-conferencing. Skype gesprekken of het streamen van congres of business event. Zo haal je veel meer uit deze investering!

De Webi-Pro beschikt over professionele licht, zodat de deelnemers aan het webinar mooi in beeld komt. De camera is een beweegbare camera uit de PTZ Optics serie. Dit zijn professionele broadcast camera's met alle opties die je maar wenst.

Vooral de netwerkaansluiting en mogelijkheid van het NDI-protocol maken deze camera's zeer aantrekkelijk, omdat de camera overal in je netwerk kan worden gebruikt en bekeken. De ideale webinarcamera voor de ondernemer die professionaliteit wilt uitstralen!

Perfecte audio

Audio is heel belangrijk bij een webinar. Bij de Webi-Pro bieden we professionele draadloze microfoons aan. In combinatie met een bijpassend mengpaneel worden e microfoons tot in precisie gemixt, zodat de audio van jouw uitzending perfect is. Je kunt kiezen voor een headset of lapel-microfoon.

Wanneer je de Webi-Pro bij ons bestelt, komen wij deze kostenloos bij jou installeren. Daarnaast geven wij je direct een workshop over de werking. Zo heb je optimaal resultaat van jouw investering. Ook krijg je een maand lang telefonisch support van ons.

Ik wil een vrijblijvende offerte

Bekijk onze alternatieven

Ik ben er nog niet uit. Help mij de juiste keuze te maken.

Nu is het tijd om de juiste keuze te maken! Met onze wizard zetten we jouw behoefte in de spotlights.
Neem contact op
Image