Webi-Pro

Voordelen van de Webi-Pro

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webi-Pro

Met de Webi-Pro kun je eenvoudig zeer professionele webinars geven. De Webi-Pro is een compacte en mobiele webinarstudio. Standaard bestaat de Webi Pro uit een broadcasting camera, een LED lamp, twee draadloze microfoonsets die zijn aangesloten op een digitaal bedienbaar mengpaneel en een een krachtige streamingcomputer.  Hij is onbeperkt uit te breiden, er kunnen onbeperkt camera's en microfoons op worden aangesloten, zodat een uitgebreide studio ontstaat.
Wanneer je de Webi-Pro bij ons bestelt, komen wij deze kosteloos bij jou installeren. Daarbij geven wij je direct een training. Je leert alles om een prachtig webinar te maken, zowel vóór de camera als achter de knoppen.

Op afstand bedienbaar

De Webi-Pro  kan rijden en is dus is dus gemakkelijk te verplaatsen binnen in het gebouw. De Webi-Pro is volledig op afstand bedienbaar. We kunnen op die manier altijd volledig support bieden en samen met jou alle instellingen checken. Ook als er even niemand beschikbaar is om "de techniek te doen", kunnen wij de complete regie vanuit onze control room voor je uitvoeren. Hiervoor kun je zelfs een abonnement bij ons afnemen. Rijd de Webi-Pro de boardroom in en laat de directeur live gaan zonder zorgen. Broadcasting as a Service (BaaS) noemen we dat! 

Van starter tot next level 

Met de Webi-Pro kun je op elke niveau werken. Een eenvoudig webinar kun je geven zoals je dat ook op je laptop zou doen. Selecteer camera en microfoon en je bent live. Dankzij de zeer goede kwaliteit van de apparatuur maak je sowieso al indruk.
Wil je next level? Op de Webi-Pro staat ook professionele productie-software waarmee je echt "televisie kunt maken". Logo's, naam- en tekstbalkjes (lower thirds), picture-in-picture, intro en outro scene's? We leren het je allemaal tijdens de training die standaard bij de Webi-Pro wordt gegeven.

Meegroeien met jouw wens

De Webi-Pro is universeel, te koppelen aan elk platform naar keuze. Teams, Zoom, WebinarGeek, GoToWebinar, noem het maar op.
Zelfs als je van platform wijzigt blijft jouw uitstraling blijft dezelfde.
Je kunt de Webi-Pro uitbreiden door er extra camera's en microfoons op aan te sluiten. Zo kun je prachtige talkshows, expertsessies en paneldiscussies uitzenden of opnemen. Veel van onze klanten beginnen met een basic setup, maar groeien al snel door naar echte televisie-makers.

Geschikt voor opnames

De Webi-Pro is natuurlijk geschikt voor webinars en meetings, maar ook voor het maken van professionele opnames. Zo kun jij eenvoudig content-video's of instructie-video's maken. Wist je dat het enorm veel editing time scheelt als je jouw opname maakt alsof het een live uitzending is? Na het stoppen van je opname is je mp4 direct klaar om te plaatsen.

Perfecte audio

Goed geluid is heel belangrijk bij een webinar. Bij de Webi-Pro bieden we professionele draadloze microfoons aan. In combinatie met een bijpassend mengpaneel worden de microfoons tot in precisie gemixt, zodat de audio van jouw uitzending perfect is. Je kunt kiezen voor een headset of lapel-microfoon.

Ik wil een vrijblijvende offerte

Servicecontracten

Service Level Agreements - SLA

Om je webinarstudio goed te laten werken is regelmatig onderhoud nodig. Om dit goed uit te voeren is specifieke kennis nodig. Wij hebben deze kennis en we helpen je graag om je webinarstudio in de lucht te houden.

PTZ camera voor livestream en webinar

Silver SLA

Remote Update Contract
  • Wij werken 4 keer per jaar via een remote verbinding jouw webinar studio bij. Zo blijf je altijd up-to-date.
Image

Gold SLA

Om jouw webinar studio in de lucht te houden.
  • Wij werken 4 keer per jaar op locatie jouw webinar studio bij. Zo blijf je altijd up-to-date.
  • Als we er toch zijn, nemen we direct je studio door en even geven we je tips en advies om nog betere uitzendingen te maken.
  • Heb je een defect binnen de garantie? Dan krijg je van ons vervangende apparatuur tijdens de afwikkeling van de garantie.
Advies op maat

Platinum SLA

Optimale beschikbaarheid van jouw studio
  • Wij werken 4 keer per jaar op locatie jouw webinar studio bij. Zo blijf je altijd up-to-date.
  • Als we er toch zijn, nemen we direct je studio door en even geven we je tips en advies om nog betere uitzendingen te maken
  • Heb je een defect binnen de garantie? Dan krijg je van ons vervangende apparatuur tijdens de afwikkeling van de garantie.
  • Is je complet studio uitgevallen? Dan zorgen wij voor een tijdelijke studio óf we maken jouw uitzending in één van onze studio's.