Webi-Case

Webi-Case

Voordelen van de Webi-Case

 • Volwaardige mobiele studio
 • Maak uitzendingen in je organisatie, bij klanten, leveranciers of op beurzen
 • Eenvoudig mee te nemen in elke personenauto
 • Optioneel leverbaar met een mobiele dataverbinding
 • Wij bezorgen je Webi-case en we geven je instructie
 • We trainen jou en je collega's om mooie uitzendingen te maken

Offerte aanvragen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webi-Case

Wil je uitzendingen maken op verschillende locaties? Dan is de Webi-Case de ideale oplossing voor jou. Zo maak je niet alleen uitzendingen binnen je organisatie, maar ook bij je klant, leverancier, op de beursvloer of waar dan ook.

Wat kan je met de Webi-Case?
De Webi-case is een volwaardige mobiele studio. Je kunt op elke locatie een uitzending maken met twee of meer gelijktijdige sprekers. Met de PTZ camera breng je de sprekers in beeld. Vanaf de computer bestuur je de camera horizontaal en verticaal en je kunt natuurlijk in- en uitzoomen. Door 'presets' te maken kan je vooraf je instellen welke camera-posities je wilt gebruiken in je uitzending.

De meegeleverde lampen positioneer je op de juiste hoogte om je sprekers goed uit te lichten. De sprekers kunnen op de confidence monitor meekijken wat er wordt uitgezonden of opgenomen.

De meegeleverde streamingcomputer is door ons voorzien van software die je nodig hebt om live te gaan op Microsoft Teams, Google Meet, Zoom, YouTube en elke (webinar)platform dat er nu op de markt is. Wil je een keer niet live uitzenden? Je kunt ook opnamen maken die je later kunt bewerken in Adobe Premiere of Final Cut Pro. (Videobewerking software wordt niet door ons meegeleverd)

Je kunt het beeld en geluid van de Webi-Case direct streamen naar het platform dat je gebruikt. Wil je een echte professionele uitzending maken? Maak dan gebruik van OBS dat is voorgeïnstalleerd op de computer. Met OBS breng je bijvoorbeeld het logo van je organisatie in beeld, maak je eenvoudige banners, speel je muziek en video's af etc.

Wat wordt er meegeleverd?
Zoals de naam al zegt is de Webi-Case een koffer, met daarin alle apparatuur die nodig is om een professionele uitzending te produceren. De set bestaat uit:

 • Een PTZ camera met broadcast-kwaliteit die wordt gemonteerd op een stevig statief.
 • Lampen waarmee je de sprekers mooi kunt uitlichten.
 • Twee draadloze microfoons die worden voorzien van een headset.
 • De sprekers kijken meer op de meegeleverde confidence monitor.
 • Een supersnelle streamingcomputer voorzien van alle software die jij nodig hebt om uitzendingen te maken.
 • Een mengpaneel om alle audiobronnen te mixen. Via de meegeleverde koptelefoon kan jij controleren of de audio wordt uitgezonden.
 • Een koffer met wielen, kabels en kabelgoten om alles netjes weg te werken.

Makkelijk te vervoeren
De Webi-Case is gemakkelijk te vervoeren, op te bouwen en na gebruik weg te bergen dankzij het compacte formaat. Je neemt de Webi-case eenvoudig mee in elke personenauto.

Het enige dat je nodig hebt om op locatie live te gaan of een uitzending op te nemen is een stopcontact en een internetverbinding. Niet overal is een goede internetverbinding beschikbaar en daarom leveren we optioneel een mobiele dataverbinding mee. Ook handig voor als je live wilt gaan in hotels, op beurzen en op andere plekken waar de internetverbinding niet altijd optimaal is.

Installatie, uitleg én training
Natuurlijk komen wij de Webi-Case bij jou bezorgen. We leggen dan aan jou en je collega's uit hoe je de uitpakt en aansluit. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt van ons een training van een dagdeel waarin we hardware, software en skills behandelen. We leren je hoe je (technische) regie voert en met welke online etiquette je rekening moet houden. Alle deelnemers die de training goed doorlopen, krijgen van ons een certificaat uitgereikt.

Wat kost het?
De Web-Case wordt op jouw behoefte afgestemd, waardoor je hem multifunctioneel kunt inzetten. Wil je meer weten? Vul het formulier in of bel direct met Margaret van der Wiel op 0183-201120.

Bekijk onze alternatieven

Ik ben er nog niet uit. Help mij de juiste keuze te maken.

Nu is het tijd om de juiste keuze te maken! Met onze wizard zetten we jouw behoefte in de spotlights.
Neem contact op
Image