Startklare webinar studio in Gorinchem

Organiseer een webinar en deel jouw kennis op een professionele manier met je klanten en prospects. Geef je organisatie een gezicht en creëer een webinar waarmee je iedereen altijd en overal kunt bereiken. In onze startklare webinar studio in Gorinchem kun je direct aan de slag om jouw webinar op te nemen!
Webinar studio

Ik wil graag een...

Het gemak van onze webinar studio

Zoals je weet zijn webinars hot and happening, maar je hebt niet zomaar een eigen studio. Wanneer je niet regelmatig een webinar opneemt, is een greenscreen studio huren vaak de beste oplossing.

Onze webinar studio in Gorinchem is startklaar en voorzien van professionele beeld en audio apparatuur. Daarnaast zijn er diverse handige hulpmiddelen die het opnemen van jouw webinar tot een succes maken. Wist je dat je al een uitzending kunt maken vanaf € 1.250,-?

Waarom een webinar organiseren?

Het organiseren van een webinar kan verschillende doelen hebben. De meest voorkomende reden is marketing en externe communicatie. Laat je zien als organisatie en deel kennis en ervaringen met je klanten en prospects. Een ander, steeds belangrijker doel, om een webinar te organiseren is voor het gebruik van een opleiding, coaching en e-learnings. Met name in het kader van duurzaamheid (denk aan reistijden en verkeersdruk) is het geven van een webinar een optimale uitkomst. Hetzelfde geldt voor interne communicatie. Met name de grote organisaties met meerdere vestigingen zien webinars organiseren als oplossing voor de grote bijeenkomsten.

Begeleiding van webinar specialisten

Onze experts begeleiden je op een professionele manier. We nemen het webinar met je door en voorzien je van handige tips en persoonlijk advies, zodat de kwaliteit van jouw uitzending naar een hoger niveau wordt gebracht. Daarnaast bedienen wij alle apparatuur en stemmen we de omgeving af op de wensen van jouw organisatie. Samen gaan we voor een uniek resultaat!

Waarom een webinar opnemen in onze webinar studio?

  • Gratis parkeren
  • Voorzien van de modernste technieken
  • Professionele ontvangst en begeleiding door onze experts
  • Centrale ligging: gelegen aan de A27 en A15
  • Geschikt voor mindervalide bezoekers
  • Gratis WiFi spot
Bel B-yourC

Vraag een vrijblijvende offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken onder andere voor

Webinar studio opname
Webinar studio opname
Webinar studio opname
Webinar studio opname