Video in het onderwijs

Broadcast your Classroom

Video in de klas in het lager onderwijs

Gebruik jij al video in de klas?

Voor primair én
voortgezet onderwijs

Veel mogelijkheden voor creatieve elementen

Hulpstuk voor presentatievaardigheden

Mooie aanvulling voor docenten

Maakt jouw school gebruik van het concept 'Flipping the classroom'? Geven jouw leerlingen al een spreekbeurt of presentatie via de camera? Misschien werk je al met Microsoft Stream en Socrative. Of pak je af en toe een green screen erbij voor creatieve elementen. Het zijn stuk voor stuk mooie tools die het onderwijs kunnen versterken. 

Heb je ook wel eens gedacht aan video? Het is een mooie aanvulling voor jou en jouw collega's. Door het inzetten van video kun je ook een tweede locatie laten meekijken met jouw les. Dat is zeer handig bij het huidige lerarentekort!

Creatieve ontwikkeling voor kinderen

YouTube, Instagram en TikTok... De interesse van kinderen en jongeren in de wereld van video is groot. Als docent in het primair- en voortgezet onderwijs kun je deze interesse gebruiken en inzetten tijdens jouw les. Het bezig zijn met video's helpt leerlingen om hun presentatievaardigheden te verbeteren. Presenteren voor de camera, of een spreekbeurt geven, is een 21e eeuwse vaardigheid die broodnodig is. De arbeidsmarkt vraagt erom!

Gratis proefles

Iets nieuws proberen kan spannend zijn. Wat kun je verwachten van video in het klaslokaal? Hoe begin je? En wat vinden je leerlingen ervan?

Wij kunnen je helpen. We bieden je graag een gratis demoles aan op locatie. We komen langs op jouw school, brengen de benodigde spullen mee en sluiten deze aan. Samen met jou maken we een demoles zodat jij zelf de voordelen kunt ervaren van video in het onderwijs.

Heb je interesse? Laat je gegevens achter in het formulier. Je kunt ons ook telefonisch bereiken.

Bel B-yourC

Vraag een gratis demoles aan op locatie

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken voor

Kentalis logo
OGD Diensten Logo
De Rolf Groep logo
Het Rode Kruis logo