Kijktip: onze webinar over platform BigMarker

Image
Door Eeuwit Klink

Een geweldige ervaring: onze eerste webinar sinds lange tijd is een feit. In deze webinar maakt Kevin zijn debuut als webinarhost. Samen met Eeuwit vertelt hij meer over BigMarker; het platform voor diverse webinars.

Wil je professionele webinars maken? Of heb je een professionele webinarstudio maar ben je niet tevreden over het platform wat je gebruikt?

BigMarker

Dan is er voor jou BigMarker. Deze software zorgt ervoor dat jij webinars kunt organiseren in een studio op professioneel niveau. Dit platform biedt ongekend veel in vergelijking met andere webinarplatforms.

Het beste van twee werelden

Wij zijn ervan overtuigd dat BigMarker veel van onze bestaande en nieuwe klanten een enorme stap voorwaarts zal brengen.

BigMarker brengt het beste van twee werelden samen, namelijk ongelooflijk goede beeld- en geluidkwaliteit en aan de andere kant veel campagne mogelijkheden, analysetools en workflow integratie.

Wat kun je van deze webinar verwachten?

Ben jij actief in de marketing of communicatie? Dan is deze webinar over BigMarker interessant voor jou! Je kunt onze webinar eenvoudig terugkijken. We laten je de mogelijkheden zien van BigMarker en beantwoorden diverse vragen.

In deze webinar bespreken we:

  • Waarom BigMarker volgens B-yourC;
  • Dé webinartrends van 2020;
  • BigMarker: een kijkje achter de schermen;
  • Welke mogelijkheden biedt BigMarker;
  • Hoe gebruik je BigMarker tijdens een webinar;
  • Koppeling met andere systemen.

Wil je meer weten over BigMarker? Neem contact met ons op. We vertellen je graag meer. 

Over de auteur

Eeuwit Klink
Eeuwit Klink is de webinar- en livestreamexpert bij B-yourC. Hij weet veel van de techniek en software en is dol op live producties. Ook geeft hij training en advies aan organisaties die met webinars gaan beginnen.