b-yourc logo

Opnamestudio huren

Een video studio huren voor al jouw uitzendingen!
Maak je eigen webinar, talkshow, Hybride Event, Podcast en nog veel meer, in één van onze opnamestudio's! Deel jouw kennis op een professionele manier met je klanten en prospects. In onze startklare webinar studio in Gorinchem en Amsterdam kun je direct aan de slag!
Webinarstudio Gorinchem
Opnamestudio huren

Wil je een professionele uitzending maken, maar heb je niet de gelegenheid om het zelf te doen? Dat komt goed uit: bij B-yourC is het onze missie om mooie uitzendingen met jou te maken. Dit kan je doen in onze studio op onze locatie in Gorinchem en Amsterdam, ook is het mogelijk om op een eigen locatie uit te zenden!

B-yourC staat voor je klaar in elke fase rondom jouw uitzending. Je krijgt begeleiding van het begin tot het einde, om gezamenlijk tot een mooi eindresultaat te komen.

Vrijblijvend informatie opvragen?
Neem contact op!

Vanuit welke opname studio wil jij uitzenden?

In onze opnamestudio in Gorinchem, Amsterdam of bij jou op locatie
Wil je een professionele uitzending maken, maar heb je niet de gelegenheid om het zelf te doen?
Wij ontzorgen jou volledig en nemen de organisatie op ons. Wij regelen alles van inschrijving tot de uitzending en alles daar tussenin.
Webinarstudio Gorinchem

Studio Gorinchem & Amsterdam
Vanuit welke studio wil jij uitzenden? Kies je voor onze webinarstudio in Gorinchem in de provincie Zuid-Holland? Of organiseer je de uitzending liever vanuit onze hoofdstad in webinar studio Amsterdam? Wil je een talkshow-setting of kies je voor de presenterdesk? Of een combinatie met een andere studio of externe sprekers? Dat kan natuurlijk ook.

Image

Pop-up studio op locatie
Wil je jouw webinar, talkshow, of hybrid event liever vanuit je eigen organisatie of vanaf een andere locatie uitzenden? Dat kan! Met onze mobiele pop-up studio voorzien van licht, beeld en geluid zenden jouw boodschap haarscherp uit.

Image

Maatwerk
Elke uitzending is maatwerk. Heb je een idee voor een uitzending of vraag over de mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij gaan de uitdaging graag aan!

Image

Start met je uitzending

Neem contact op met B-yourC

Heb je vragen of wil je even sparren? Bel mij en ik praat je graag bij.

Het gemak van onze opnamestudio's

Zoals je weet zijn webinars en talkshows hot and happening, maar je hebt niet zomaar een eigen studio. Wanneer je niet regelmatig uitzendingen maakt, is een studio huren dan ook vaak de beste oplossing.

Onze webinar studio in Gorinchem is startklaar en voorzien van professionele beeld en audio apparatuur. Daarnaast zijn er diverse handige hulpmiddelen die jouw webinar tot een succes maken. Wist je dat je al een uitzending kunt maken vanaf € 1.250,-?

Begeleiding van webinar specialisten

Onze experts begeleiden je op een professionele manier. We nemen de uitzending met je door en voorzien je van handige tips, zodat de kwaliteit van jouw uitzending naar een hoger niveau wordt gebracht. Daarnaast bedienen wij alle apparatuur en stemmen we de omgeving af op de wensen van jouw organisatie. Samen gaan we voor een uniek resultaat!

Daarom kies je voor ons

  • Wij zenden uit op alle platformen: GoToWebinar, WebinarGeek, Cisco Webex, YouTube, Microsoft Teams, Google Meet, Zoom en nog veel meer.
  • Professionele begeleiding door onze specialisten
  • Wij helpen jou het beste uit jezelf te halen
  • Centraal gelegen aan de A15 en A27

Wij zijn de trotse leverancier van:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Een studio huren? Neem contact met mij op

"Heb je interesse? Laat je gegevens achter en ik neem dan contact met je op.
Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen en is er ruimte om jullie vragen te bespreken. Tot snel! - Brent

© B-yourC | B-yourC is een handelsnaam van StreamProfit B.V.