b-yourc logo

Studio beheren

Heb jij zelf een studio gebouwd, of elders gekocht, en werkt die toch niet zoals je hoopte? Misschien denk je nu: had ik toch maar meteen voor B-yourC gekozen. Dat begrijpen wij natuurlijk wel. Goed om te weten: je bent niet de enige! Wij krijgen regelmatig telefoontjes van organisaties die toch niet tevreden zijn met de studio die door henzelf of een andere partij is neergezet. No hard feelings! Wij helpen je graag om jouw studio te revitaliseren zodat je er weer met plezier gebruik van maakt. 

Daarom kies je voor ons

 • Optimaal gebruik van je huidige studio
 • Professionele begeleiding door onze specialisten
 • Op afstand jouw studio beheren
 • Wij helpen jou het beste uit jezelf te halen
 • Verschillende servicecontracten

Maak kennis met B-yourC

Onze missie? Organisaties te helpen en ondersteunen hun eigen professionele uitzending te maken. 


Wil je persoonlijk advies? Wij nemen contact met je op!

Wat kunnen wij voor je doen?

Image

Aanpassen van jouw studio

Een studio die niet lekker werkt kost jou veel tijd en energie en zorgt er misschien zelfs voor dat jij de studio niet of nauwelijks gebruikt. We bespreken de verwachtingen die jij hebt van een studio. Door onze ruime ervaring zien we al snel wat wel en juist niet werkt.

Door aanpassingen te doen in software en/of hardware passen we jouw studio zo aan dat je die (weer) met gemak en plezier kunt gebruiken.

Image

Training in jouw studio

Staat er een prima studio, maar wordt die niet gebruikt? Dan is training belangrijk. Wij trainen jou en jouw medewerkers om ervoor te zorgen dat de studio weer gebruikt wordt. 

Als jouw bedrijf/organisatie erg groot is, is het soms niet goed mogelijk om alle medewerkers te trainen. Dan werken we met een kleinere groep zogenaamde superusers, die we alles leren over het gebruik van de studio. De rest van de medewerkers leert hoe ze de studio in een eenvoudigere vorm kunnen gebruiken.

Image

Uitzending in jouw studio

Als je liever volledig ontzorgd wilt worden in het maken van uitzendingen, dan kunnen wij de uitzending voor jou, in jouw eigen studio, komen maken. Indien nodig nemen we eigen materiaal mee om ervoor te zorgen voor een perfecte uitzending.

Van technische ondersteuning tot klantenservice, wij zorgen ervoor dat jouw (webinar) studio soepel en efficiënt te gebruiken is.

Naar een hoger niveau met B-yourC

B-yourC is jouw ideale partner als het gaat om alle mogelijke video-oplossingen. Van ons mag je méér verwachten. Als jouw studio aangepast is blijven wij je ondersteunen waar dat nodig is. Wij helpen je om altijd een professionele uitzending neer te zetten. 

Sommige producties zijn eenvoudig, andere vergen wat meer kennis en ervaring. Denk daarbij bijvoorbeeld aan hybride events of uitzendingen waar veel vanaf hangt. Dan kun je altijd op ons terugvallen. Samen met B-yourC worden zelfs de meest complexe uitzendingen voor jou mogelijk!

Type A productie

Een eenvoudige uitzending met goede kwaliteit

Een eenvoudige uitzending met beperkte opties. Dit werkt heel simpel en kan door bijna iedereen in jouw organisatie gedaan worden, ook zonder onze uitgebreide training.

Dankzij de zeer goede kwaliteit van de apparatuur maak je sowieso al indruk.

Type B productie

Studio-ondersteuning van de experts
Een uitzending die gemaakt kan worden door mensen die door ons zijn getraind.  Daardoor kun je werken met regie-software waarmee je uitzendingen van televisie kwaliteit neerzet. De training bieden we standaard aan bij de Webi Pro.

Type C productie

Ondersteuning (hybride) complexe evenementen
Complexe online events, zoals bijvoorbeeld hybride events, waarbij je wat extra kennis en ervaring nodig hebt; hier helpen we je graag bij.
Image
Bel met Margaret0183-201120

Wij werken onder andere voor

Klant logo 8
Klant logo 10
Klant logo 7

Zet de volgende stap: maak kennis met B-yourC

"Heb je interesse? Laat je gegevens achter en ik neem dan contact met je op. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen en is er ruimte om jullie vragen te bespreken. Tot snel!" - Margaret van der Wiel

Servicecontracten

Service Level Agreements - SLA

Om je webinarstudio goed te laten werken is regelmatig onderhoud nodig. Om dit goed uit te voeren is specifieke kennis nodig. Wij hebben deze kennis en we helpen je graag om je webinarstudio in de lucht te houden. 
PTZ camera voor livestream en webinar

Silver SLA

Remote Update Contract
 • Wij werken 4 keer per jaar via een remote verbinding jouw webinar studio bij. Zo blijf je altijd up-to-date.
Image

Gold SLA

Om jouw webinar studio in de lucht te houden.
 • Wij werken 4 keer per jaar op locatie jouw webinar studio bij. Zo blijf je altijd up-to-date.
 • Als we er toch zijn, nemen we direct je studio door en even geven we je tips en advies om nog betere uitzendingen te maken.
 • Heb je een defect binnen de garantie? Dan krijg je van ons vervangende apparatuur tijdens de afwikkeling van de garantie.
Advies op maat

Platinum SLA

Optimale beschikbaarheid van jouw studio
 • Wij werken 4 keer per jaar op locatie jouw webinar studio bij. Zo blijf je altijd up-to-date.
 • Als we er toch zijn, nemen we direct je studio door en even geven we je tips en advies om nog betere uitzendingen te maken
 • Heb je een defect binnen de garantie? Dan krijg je van ons vervangende apparatuur tijdens de afwikkeling van de garantie.
 • Is je complete studio uitgevallen? Dan zorgen wij voor een tijdelijke studio óf we maken jouw uitzending in één van onze studio's.

De voordelen van B-yourC

Ondersteuning

B-yourC ondersteunt je ook na aanpassing van jouw studio. Voor altijd optimaal gebruik.

Altijd beschikbaar

Maak je uitzendingen wanneer het jou schikt. Je studio is altijd beschikbaar.

Voordelig

Een studio veel goedkoper dan een studio huren al je veel uitzendingen maakt.

Ook te gebruiken voor..

Je studio is ook te gebruiken voor video opnames, conference calls en meer...

Hier kunnen we jou ook bij helpen

Mobiele studio

Webi-pro
Heb je weinig ruimte of wil je op meerdere locaties live kunnen gaan zonder veel gedoe? De Webi-Pro mobiele studio biedt jou ongeëvenaarde kwaliteit én totale flexibiliteit. Op afstand bedienbaar, dus indien nodig kunnen wij vanuit onze control room jouw uitzending maken!
Lees meer

Bouw studio

Inrichting en apparatuur
Maak jij regelmatig uitzendingen en wil je professionaliseren? Dan is een eigen studio een goed idee! Het is goedkoper dan regelmatig een studio huren en het geeft je maximale flexibliteit. Je maakt wanneer jij dat wilt uitzendingen van topkwaliteit.
Lees meer

Recent gedeeld op LinkedIn


Wij zijn de trotse leverancier van:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

© B-yourC | B-yourC is een handelsnaam van StreamProfit B.V.