Webinar organiseren

Samen maken we de mooiste uitzendingen.

Image
Image
Image

Webinar organiseren met B-yourC

Wil jij een webinar organiseren vol unieke en aansprekende content in een professionele omgeving? Goed idee! Een webinar brengt je namelijk veel: zie het als een kans om jouw kennis te delen en in contact te komen met collega's, klanten en prospects. Ook geef je jouw bedrijf of organisatie een gezicht en je creëert waardevolle, herbruikbare content. Om nog maar te zwijgen over de expertstatus en de gunfactor die je ermee verwerft…

Bij B-yourC juichen we goede ideeën alleen maar toe en helpen we je bij het organiseren en realiseren van jouw webinar. Van idee tot nazorg. We snappen dat een webinar organiseren best een ding is. Laat ons jou geruststellen: wij hebben de kennis, apparatuur en juiste mensen in huis. We doen er alles voor zodat jij met een brede glimlach en een boost onze webinar studio  - of een (eigen) studio op locatie -  verlaat na een goede webinar. Wat jouw plannen ook zijn: wij bewegen en denken met je mee.

Een webinar is een uitzending in beeld en geluid van een event dat helemaal bedoeld is voor het online publiek. Anders dan in een live stream is interactie hierbij vaak zeer belangrijk.
Eeuwit (expert live producties bij B-yourC)

Waarvoor kan ik een webinar gebruiken?

Bij B-yourC zien wij vaak drie doelstellingen terugkomen om webinars te geven:

 • Een veelvoorkomende reden is marketing en externe communicatie. Vaak wordt het webinar gebruikt om leads te generen en als vorm van contentmarketing. Jouw publiek doet waardevolle kennis op en waarderen jou als gever. Met een goede marketingwebinar scoor je de expertstatus en gunfactor.
 • Voor opleiding, coaching en e-learning worden webinars ook steeds vaker gebruikt. Vooral in branches waar professionals kwaliteitspunten moeten halen voor hun beroepskwalificatie. De voordelen van een webinar op dit gebied zijn duurzaamheid, schaalvoordeel en efficiëntie. Het bespaart je bijvoorbeeld ruimte, reistijd en beperkt aantal kijkers.
 • In de interne communicatie zijn webinars ideaal voor organisaties met bijvoorbeeld meerdere vestigingen die wel een centrale aansturing kennen. Voorheen ging dit soort communicatie vooral via nieuwsbrieven en andere rapportagevormen. Met de kennis dat de meeste nieuwbrieven amper gelezen worden, is een webinar een grote uitkomst.

  Maak samen met ons een onbezorgde uitzending

  Concept

  B-yourC denkt mee over het concept en brengt jouw uitzending met haar expertise naar een hoger niveau. Je hoeft nu niet meer te denken in beperkingen, maar in mogelijkheden.

  Voorbereiding

  Een goede voorbereiding is cruciaal. B-yourC ontzorgt jou volledig. Voor de uitzending nemen wij alles door en zorgen we ervoor dat alles goed werkt, zodat jij je kunt focussen op de inhoud.

  Productie

  Tijdens de productie zijn we jouw luisterend oor. We kunnen begeleiden en ingrijpen waar nodig. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle technische aspecten goed geregeld zijn tijdens de uitzending. 

  Nazorg

  Het traject stopt niet na de uitzending. We begeleiden ook het proces daarna. Van mailings maken en het aanleveren van professionele snippets, tot aan het het evalueren van de uitzending en benoemen van leerpunten.

  Vanuit welke studio wil jij uitzenden?

  B-yourC webinar studio

  B-yourC webinar studio


  In onze webinar studio in Gorinchem heb jij de beschikking over de allerbeste apparatuur en de kennis en begeleiding van onze specialisten. Daarnaast beschik je over de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse settings en opstellingen.
  Image

  Studio op locatie


  Wil jij uitzendingen gaan maken op jouw eigen gekozen locatie? Wij brengen onze mobiele studio mee! Zo maak jij op een vertrouwde of unieke locatie je uitzending. Ga zelf aan de slag of laat je tijdens de uitzending begeleiden door onze professionals.
  Eigen studio maken

  Jouw eigen studio


  Als je van plan bent om met grote regelmaat uitzendingen te maken, is een eigen studio wellicht de beste optie. Gebruik onze kennis voor het maken van een studio op maat. Wij trainen je om uitzendingen te maken of komen op locatie om uitzendingen te begeleiden.

  Wij werken onder andere voor:

  Gemeente Altena logo
  Thuiswinkel Waarborg logo
  Het Rode Kruis logo
  Johnson & Johnson logo

  Klinkt goed, dit wil ik!

  Hoe kunnen we je helpen?