Update Studio Gorinchem

Nog even wachten... We zetten de spreekwoordelijke puntjes op de 'i' zodat we jou kunnen verwelkomen voor een webinar of podcast.

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de opening van onze studio. De afgelopen tijd hebben we al hard gewerkt aan een prachtige ruimte waar jij terecht kunt voor het opnemen van webinars en podcasts. Ook geven we je graag de mogelijkheid om met je collega's creatief aan de slag te gaan. Je bent dus ook voor teambuilding welkom in Studio Gorinchem.

Reserveren?

In juni openen we de deuren van onze gloednieuwe studio. Deze wordt gerund door een enthousiast team van experts. Zij voorzien je graag van handige tips en trucs zodat jij aan de slag kunt. Van een eenvoudige studio webinar tot uitgebreidere uitzendingen met gasten en registraties tot vijf camera's... Het is allemaal mogelijk!

Reserveren?

Heb je al een idee voor een webinar of podcast? Je kunt al een plekje reserveren. Bel ons via onderstaande button. Dan kijken we of we op de tijd van jouw voorkeur nog plek hebben om een webinar of podcast op te nemen.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Ook dan raden we je aan om telefonisch contact op te nemen. We denken met je mee en helpen je graag verder!

Bel B-yourC