Studio Gorinchem 

Samen maken we de mooiste uitzendingen

Image

Webinars

Image

Talkshows

Image

Hybride events

Maak je eigen webinar of talkshow en deel jouw kennis op een professionele manier met je klanten en prospects. Geef je organisatie een gezicht en creëer een uitzending waarmee je iedereen altijd en overal kunt bereiken. In onze startklare webinar studio in Gorinchem kun je direct aan de slag om jouw webinar op te nemen!

Het gemak van onze studio

Zoals je weet zijn webinars en talkshows hot and happening, maar je hebt niet zomaar een eigen studio. Wanneer je niet regelmatig uitzendingen maakt, is een studio huren dan ook vaak de beste oplossing.

Onze webinar studio in Gorinchem is startklaar en voorzien van professionele beeld en audio apparatuur. Daarnaast zijn er diverse handige hulpmiddelen die jouw webinar tot een succes maken. Wist je dat je al een uitzending kunt maken vanaf € 1.250,-?

Begeleiding van webinar specialisten

Onze experts begeleiden je op een professionele manier. We nemen de uitzending met je door en voorzien je van handige tips, zodat de kwaliteit van jouw uitzending naar een hoger niveau wordt gebracht. Daarnaast bedienen wij alle apparatuur en stemmen we de omgeving af op de wensen van jouw organisatie. Samen gaan we voor een uniek resultaat!

Vanuit welke studio wil jij uitzenden?

Image

Studio 1

Webinar- en talkshowstudio
Image

Studio 2

Do-It-Yourself studio
Image

Studio op locatie

Waar wil jij uitzenden?

Daarom kies je voor ons

  • Wij zenden uit op alle platformen: GoToWebinar, WebinarGeek, Cisco Webex, YouTube, Microsoft Teams, Google Meet, Zoom en nog veel meer.
  • Professionele begeleiding door onze specialisten
  • Wij helpen jou het beste uit jezelf te halen
  • Centraal gelegen aan de A15 en A27

Maak kennis met B-yourC

Studio Gorinchem is een initiatief van B-YourC - Broadcast your Company. Onze missie? Organisaties te helpen hun eigen uitzending te maken. Meer weten? Bezoek onze website.

Image

Wij werken onder andere voor:

Gemeente Altena logo
Thuiswinkel Waarborg logo
Het Rode Kruis logo
Johnson & Johnson logo

Klinkt goed, dit wil ik!

Hoe kunnen we je helpen?
Image

Studio Gorinchem is een activiteit van B-yourC