Hoe ziet jullie ideale online diploma-uitreiking eruit?

Online diplomering

Voelt het prettiger om de afstand en veiligheid te bewaren? Geen probleem: met onze kennis en kunde zorgen wij ervoor dat zowel de student, als de docenten en familieleden geen afstand ervaren tijdens deze feestelijke gebeurtenis.
 
Met de online diploma-uitreiking van B-yourC wordt elke leerling vanuit zijn of haar eigen locatie in de spotlight gezet. De betrokken docenten kunnen vanuit onze studio of de school de online diploma-uitreiking leiden zoals zij altijd gewend zijn en volledig in de huisstijl van de school. Roep de student op een virtueel podium met zijn of haar naam in beeld. Geef een persoonlijke toespraak. Maak de online diplomering persoonlijk met gepersonaliseerde visualisaties zoals slides, video en foto’s. De jongere krijgt de ruimte om een reactie te geven en het thuisfront, zoals ouders of opa en oma, kunnen hun trots uiten via de live verbinding.
 
De ondertekening kan op verschillende manieren plaatsvinden: de diploma wordt van tevoren naar de student opgestuurd of de leerling zet via een smartphone of tablet een digitale paraaf. Op deze manier kunnen alle gasten op afstand dit belangrijke moment op een unieke en persoonlijke wijze meebeleven én vieren.
 
Met het pakket ‘Online diplomering’ kun je per sessie een onvergetelijke diplomering verzorgen voor maximaal 50 studenten en 500 kijkers. 
Online diplomering

"Alle gasten kunnen op afstand de online diploma-uitreiking op een unieke en persoonlijke wijze meebeleven én vieren."

B-yourC

Hybride diplomering

Is het mogelijk dat alle leerlingen naar een locatie komen zoals school, theater of kerk? En wil je nóg meer uit dit feestelijke moment halen? Kies dan voor een diplomering als hybride event.
We combineren het fysieke event met het online evenement en voegen daar creatieve interactie toe zodat de deelnemers thuis niet het gevoel hebben dat zij de diplomering op afstand beleven. Dit is ook een uitkomst voor studenten die verplicht in quarantaine zitten.
B-yourC zorgt voor een professionele uitzending. Dit kan vanuit onze studio of de desbetreffende school. De online diploma-uitreiking wordt geregistreerd met drie camera’s: voor de groep studenten, docenten en boven de tafel waar het diploma wordt getekend. Op deze manier wordt de student en het grote moment van de ondertekening close-up in beeld gebracht en hebben de trotse familieleden en vrienden het gevoel dat zij online ‘eersterangs’ zitten. Dit gevoel wordt versterkt door de mogelijkheid om als online deelnemers te reageren: opa met een woord van trots of een klasgenoot met een hilarische anekdote.
Net als bij de online diplomering is het mogelijk om de student in het stralende middelpunt te zetten via een foto, quote of video.
Door een samenwerking aan te gaan met B-yourC wordt je begeleid in het totale concept zodat de diplomering ook voor de online deelnemers een waardevol en onvergetelijk moment is.
Met het pakket ‘Hybride diplomering’ kun je per sessie een onvergetelijke diplomering verzorgen voor maximaal 500 kijkers.
Online diploma uitreiking

Maatwerk

Ben je op zoek naar een online diploma-uitreiking - volledig online of hybride - maar past de vorm niet binnen deze twee pakketten? Bij B-yourC houden we van uitdagingen. Kom maar op: we zijn benieuwd naar jouw idee!

Online diploma-uitreiking

Meer weten?

En, wat is jouw keuze? Laat het ons snel weten. Dan kijken wij of de desbetreffende datum nog beschikbaar is in onze agenda.