b-yourc logo

Webinar studio Amsterdam

Maak je eigen webinar, talkshow, Hybride Event, Podcast en nog veel meer, in één van onze opnamestudio's! Deel jouw kennis op een professionele manier met je klanten en prospects. In onze startklare opname studio in Amsterdam kun je direct aan de slag!
Image

Wil je een professionele uitzending maken, maar heb je niet de gelegenheid om het zelf te doen? Dat komt goed uit: bij B-yourC is het onze missie om mooie uitzendingen met jou te maken. Dit kan je doen in onze studio op onze locatie in Amsterdam en Gorinchem, ook is het mogelijk om op een eigen locatie uit te zenden!

B-yourC staat voor je klaar in elke fase rondom jouw uitzending. Je krijgt begeleiding van het begin tot het einde, om gezamenlijk tot een mooi eindresultaat te komen.

Vrijblijvend informatie opvragen?
Neem contact op!

De voordelen van de studio in Amsterdam

Professionele apparatuur
Inclusief begeleiding

Unieke locatie
Het Joods Historisch Museum

Branding
In eigen huisstijl

Het gemak van onze studio in Amsterdam

Zoals je weet zijn webinars en talkshows hot and happening, maar je hebt niet zomaar een eigen studio. Wanneer je niet regelmatig uitzendingen maakt, is een studio huren dan ook vaak de beste oplossing.

In onze Amsterdamse studio, gevestigd in het indrukwekkende Joods Historisch Museum, nemen we jouw werk volledig uit handen en helpen we jou om mooie uitzendingen te maken. Van inspirerende lezingen tot professionele talkshows. Naast onze studio in het auditorium is het ook mogelijk om gebruik te maken van andere creatieve ruimtes, zoals het Kindermuseum voor jouw unieke setting op maat.

Begeleiding van webinar specialisten

Onze experts begeleiden je op een professionele manier. We nemen de uitzending met je door en voorzien je van handige tips, zodat de kwaliteit van jouw uitzending naar een hoger niveau wordt gebracht. Daarnaast bedienen wij alle apparatuur en stemmen we de omgeving af op de wensen van jouw organisatie. Samen gaan we voor een uniek resultaat!

Daarom kies je voor ons

  • Wij zenden uit op alle platformen: GoToWebinar, WebinarGeek, Cisco Webex, YouTube, Microsoft Teams, Google Meet, Zoom en nog veel meer.
  • Professionele begeleiding door onze specialisten
  • Buiten de studio ook beschikking over andere creatieve ruimtes zoals het moderne museumcafé en het Kindermuseum
  • Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer
  • Alle ruimtes van het Joods Historisch Museum zijn rolstoelvriendelijk

Wij werken onder andere voor

Klant logo 8Klant logo 7Klant logo 10

Interesse in onze studio in hartje Amsterdam?

"Heb je interesse? Laat je gegevens achter en ik neem dan contact met je op.
Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen en is er ruimte om jullie vragen te bespreken. Tot snel! - Brent

© B-yourC | B-yourC is een handelsnaam van StreamProfit B.V.