Podcast studio Gorinchem

Inspireer luisteraars met jouw kennis en verhalen. Maak een podcast in onze studio in Gorinchem of op locatie. Een podcast maken is hot. Broadcasten kan niet alleen met webinars maar ook met podcasts. Wij helpen je jouw uitzending te maken in onze podcast studio; een plek waar jij je onderscheid van jouw concurrenten en waar jij en jouw gasten zich direct thuisvoelen.

Podcast studio

Ik wil graag een...

Startklare podcast studio

Geen ingewikkelde technische aansluitingen of gedoe met snoertjes. Onze podcast studio is startklaar. We sluiten alles voor jou aan en zorgen dat de audio van uitstekende kwaliteit is. Wij nemen de technische zorgen uit handen. Het enige waar jij op moet focussen is de inhoud van jouw podcast.

Waarom een podcast maken?

Met een podcast deel je jouw kennis en verhalen. Je zet mensen aan tot actie en komt met collega ondernemers in contact. Een podcast is een gesprek dat jouw huidige (en nieuwe!) klanten direct inspireert. Daarnaast verhoog je je expert-status en creëer je jouw unieke marketingtool. Kortom: vestig jouw autoriteit door waardevolle content te maken in onze podcast studio!

Podcast opnemen met onze specialist

Je mág het alleen doen, maar dat hóéft niet. We hebben een podcast specialist voor jou ter beschikking met ruime ervaring in de radiowereld. Een podcast starten is namelijk een ingewikkeld proces. Jouw boodschap moet interessant zijn en je wilt natuurlijk dat het dezelfde kwaliteit heeft als jouw product of dienst. Met de tips van onze specialist tillen we jouw podcast naar een hoger niveau.

Podcast met geluid én video

Wil je een podcast opnemen en dat combineren met een webinar? Dat kan! We zorgen er altijd voor dat je een gemonteerd geluidsbestand ontvangt. Daarnaast kun je ervoor kiezen om tegelijkertijd een video opname te maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Podcast training

Welke apparatuur heb je nodig voor het maken van een podcast? Hoe interview je een of meerdere gasten? Hoe kom je tot een goed concept? Welke software is onmisbaar? Een professionele podcast met een goede inhoud opnemen, is nog best een uitdaging en vraagt om de juiste kennis. Tijdens onze podcast training delen we onze kennis met jou zodat jij precies weet welke stappen je moet doorlopen en zelf aan de slag kan met het maken van van een professionele podcast.

Waarom onze podcast studio in Gorinchem?

  • Je wordt begeleid door onze enthousiaste podcast specialist
  • De podcast studio is startklaar voor gebruik
  • De studio in Gorinchem is centraal gelegen aan de A15 en A27
  • Gratis parkeren
  • Onbeperkt koffie, thee en water
  • Gebruik maken van gratis WiFi spot
  • Complete podcast studio; podcast met beeld en webinars zijn ook mogelijk

Alles wordt verzorgd in onze podcast studio. De aandacht ligt op het gesprek zodat jouw gasten de studio met een tevreden gevoel verlaten.
Ga met vijf personen tegelijk in gesprek en creëer jouw marketingtool. Weet je dat dit al kan vanaf €550,-?

Interesse?

Heb je interesse in het huren van onze podcast studio? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel ons gerust. We beantwoorden graag al jouw vragen. Ook kunnen we je een prijsindicatie geven voor jouw wensen.

Bel B-yourC

Vraag een vrijblijvende offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken voor

Podcast studio opname klant
Podcast studio opname klant 2
Podcast studio opname klant 3
Podcast studio opname klant 4