Podcast studio Gorinchem

Een podcast maken is hot. Inspireer luisteraars met jouw kennis en verhalen en onderscheid jezelf van de concurrentie. Wij helpen jou om een unieke uitzending te maken in onze moderne podcast studio; een plek waar jij en jouw gasten zich direct thuisvoelen.

Podcast studio

Ik wil graag een...

Startklare podcast studio

Geen ingewikkelde technische aansluitingen of gedoe met snoertjes. Onze podcast studio is startklaar. We sluiten alles voor jou aan en zorgen dat de audio van uitstekende kwaliteit is. Wij nemen de technische zorgen uit handen. Het enige waar jij op moet focussen is de inhoud van jouw podcast.

Podcast opnemen met onze specialist

Je mág het alleen doen, maar dat hóéft niet. We hebben een podcast specialist voor jou ter beschikking met ruime ervaring in de radiowereld. Een podcast starten is namelijk een ingewikkeld proces. Je boodschap moet interessant zijn en je wilt natuurlijk dat het dezelfde kwaliteit heeft als jouw product of dienst. Met de tips van onze specialist brengen we jouw podcast naar een hoger niveau.

Waarom een podcast maken?

Met een podcast deel je jouw kennis en verhalen. Je zet mensen aan tot actie en komt met collega ondernemers in contact. Een podcast is een gesprek dat jouw huidige (en nieuwe!) klanten direct inspireert. Daarnaast verhoog je je expert-status en creëer je jouw unieke marketingtool. Kortom: vestig jouw autoriteit door waardevolle content te maken in onze podcast studio!

Waarom onze podcast studio in Gorinchem?

  • Je wordt begeleid door onze enthousiaste podcast specialist
  • De podcast studio is startklaar voor gebruik
  • De studio in Gorinchem is centraal gelegen aan de A15 en A27
  • Gratis parkeren
  • Onbeperkt koffie, thee en water
  • Gebruik maken van gratis WiFi spot
  • Complete podcast studio; podcast met beeld en webinars zijn ook mogelijk
Bel B-yourC

Vraag een vrijblijvende offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken voor

Podcast studio opname klant
Podcast studio opname klant 2
Podcast studio opname klant 3
Podcast studio opname klant 4