Special concepts

Creativity is our middle name! Heb jij een bijzondere uitdaging met (live) video? Wij helpen jou met techniek en concept!

Heb jij een unieke opgave waar nog geen oplossing of gestandaardiseerd product voor bestaat? Wij houden van deze uitdagingen en bedenken voor jou dé oplossing.

Marketing en merkactivatie

Wij snappen wat de doelstelling is van jouw organisatie, wie de kopers en afnemers zijn van jouw product of dienst. We doen waar wij goed in zijn en werken samen met bureaus voor marketing en merkactivatie. Zo laten we de wereld kennismaken met jouw merk en idee.

Met ons innovatieve karakter gebruiken we de modernste technologie. Op deze manier maken we heel flexibel én compact professionele producties.

Mobiele concepten

Technische oplossingen op een vaste locatie zijn meestal massief, bijna niet te verplaatsen en daardoor heel kostbaar in vervoer.

Bij B-yourC maken we graag gebruik van compacte en kleine technieken. Op een slimme manier bouwen we flexibele en mobiele oplossingen zoals een unit. Dit is zeer interessant en handig voor beurzen en andere uitingen rondom marketing en merkactivatie.